¿Què és Posiciona't?

A Posiciona't creiem en les empreses transparents. Per això, volem explicar-te d'on sorgeix Posiciona't i quins són els valors de la nostra consultoria de màrqueting digital. Recorda que si tens algun dubte sobre nosaltres o els nostres serveis, estarem encantats d'atendre la teva consulta.

Consultoría de marketing digital

Què ens converteix en una consultoria de màrqueting digital única?

Què ens fa especials? Ens diferenciem per l'atenció i el seguiment completament personalitzat que oferim a cada un dels nostres clients. En un món digital saturat, destaquem per escoltar atentament les teves necessitats, comprendre la teva visió i crear estratègies a mida que t'ajudin a assolir els teus objectius.

A Posiciona't, creiem en els valors de transparència, ètica i compromís. Treballem incansablement per construir relacions sòlides amb els nostres clients, basades en la confiança i el respecte mutu. El teu èxit és el nostre èxit, i el tractem com a tal.

Cada estratègia que dissenyem i cada campanya que executem estan impulsades per la innovació i la creativitat, recolzades pel nostre profund coneixement del màrqueting digital. Estem dedicats a mantenir-te al davant de la teva competència i assegurar-nos que el teu negoci local es destaqui en línia.

D'on sorgeix Posiciona't i el mètode de posicionament web cat

La nostra consultoria de màrqueting digital neix amb dos joves catalans amb ganes d'emprendre i compartir la seva passió per la publicitat amb el món. Ens vam adonar que les empreses locals no tenien molta presència a internet i vam decidir acabar amb això. A Posiciona't creiem en el comerç local i en donar-li el reconeixement que es mereix. Per això ens dediquem a posicionar les empreses i petits negocis de Catalunya i donar-los així el lloc que es mereixen als cercadors.t creemos en el comercio local y en darle el reconocimiento que se merece. Por ello nos dedicamos a posicionar a las empresas y pequeños negocios de Catalunya y darles así el hueco que se merecen en los buscadores.

La nostra consultoria de màrqueting digital neix amb dos joves catalans amb ganes d'emprendre i compartir la seva passió per la publicitat amb el món. Ens vam adonar que les empreses locals no tenien molta presència a internet i vam decidir acabar amb això. A Posiciona't creiem en el comerç local i en donar-li el reconeixement que es mereix. Per això ens dediquem a posicionar les empreses i petits negocis de Catalunya i donar-los així el lloc que es mereixen als cercadors.

Durant molt de temps, vam estar desenvolupant el mètode de posicionament web cat. Aprenent amb cada empresa, vam desenvolupar aquest mètode amb el qual garantim els millors resultats a Posiciona't. Precisament per això estem orgullosos de constituir l'equip de Posiciona't, un equip professional i enfocat a ajudar tot el comerç local. cat. Aprendiendo con cada empresa, fuimos desarrollando este método con el cual garantizamos los mejores resultados en Posiciona’t. Justo por esto estamos orgullos de constituir el equipo de Posiciona’t, un equipo profesional y enfocado a ayudar a todo el comercio local.

El nostre objectiu.

Donar a Catalunya el comerç l'espai i el reconeixement que es mereix mitjançant el posicionament en línia. Volem donar suport a cada petit i a cada gran negoci local per aportar el nostre granet de sorra a la comunitat.

Allò que ens defineix.

Transparència

No amaguem res als nostres clients. La confiança és essencial per a nosaltres i per als negocis dels nostres clients.

Proximitat

Valorem per damunt de tot el producte de proximitat i la proximitat amb els nostres clients.

Compromís

Ens comprometem a proporcionar els millors resultats per a cada negoci que confia en Posiciona't.

caCA