Redacta SEO com un professional amb ChatGPT

T'agradaria optimitzar el teu temps i el teu text a l'hora de redactar articles? Avui en Posiciona’t, estem emocionats per compartir amb tu com potenciar la teva redacció SEO amb l'ajuda de ChatGPT, una eina d'intel·ligència artificial que està revolucionant la forma en què creguem contingut optimitzat. Si vols descobrir com aprofitar al màxim aquesta eina i començar a redactar SEO com un professional Continua llegint!

Chat GPT

Tria un tema que atregui al màxim d'usuaris

Abans de donar-li indicacions a ChatGPT sobre com vols que redacti el teu article, has de saber sobre què vols que tracti. A l'hora de triar un tema has de pensar principalment en dues coses: el trànsit d'usuaris que tenen aquestes keywords, i com estructurar l'article perquè sigui el més interessant possible per als teus lectors.

En Posiciona’t, realitzem una recerca manual de keywords per a descobrir quines són les tendències i així optimitzar el nostre SEO. Malgrat això, realitzar una recerca manualment no és l'única opció que pots triar. Pots preguntar-li directament a ChatGPT quins temes serien bons per als teus oients, encara que has de tenir en compte que les dades amb els quals compta aquesta eina no sempre estan actualitzats.

Utilitza un bon prompt per a obtenir els millors resultats

Xerrar amb ChatGPT s'assembla molt més del que creem a parlar amb una persona real. Quan donem instruccions a algú sobre com fer una tasca ho fem de la forma més senzilla i específica possible Veritat? Amb ChatGPT hem de fer el mateix, sense unes bones directrius aquesta eina ens donarà un text amb poc contingut i no optimitzat per als cercadors.

Com a experts en SEO, en Posiciona’t hem desenvolupat una estructura perquè ChatGPT ens de exactament el que estem buscant. Per a crear un bon prompt simplement has de seguir aquesta estructura:

  • Descriu-te redacta en una frase molt simple que tipus d'empresa o web ets, per exemple: Som experts en jardineria i redactem per a un blog en el qual donem consells d'aquest sector.
  • Detalla com vols estructurar l'article: una vegada t'hagis descrit escriu com vols organitzar el teu article. Una bona estructura podria ser un encapçalat seguit d'una introducció i dos encapçalats amb els seus respectius paràgrafs.
  • Tria les keywords i el tema de l'article: abans d'obtenir el teu article, hauràs d'especificar a ChatGPT quines són les keywords a tenir en compte i sobre què tractarà el contingut.

 

Seguint aquesta simple estructura obtindràs un prompt que redactarà per a tu contingut interessant i de gran qualitat SEO. No oblidis que has d'especificar-li al xat que optimitzi el contingut perquè tingui un bon posicionament SEO.

Buscar l'equilibri entre SEU i contingut de qualitat

Redactar SEO no és només sobre paraules clau; és una dansa entre la rellevància i la coherència. En Posiciona’t, ens submergim en la psicologia de cerca i utilitzem ChatGPT per a entendre les intencions de l'usuari. En crear contingut que ressoni amb la teva audiència, no sols millorem la teva posició en els motors de cerca, sinó que també construïm una connexió més sòlida amb els teus visitants. La redacció SEO efectiva no sols es tracta de complir amb algorismes, sinó de contar històries que ressonin i que converteixin als visitants en clients.

En Posiciona’t, som aquí per a portar-te al següent nivell en la redacció SEO! Contacta'ns avui per a obtenir la teva assessoria gratuïta i descobrir com la combinació de la nostra experiència i ChatGPT pot transformar la forma en què et presentes en línia. Junts, farem que el contingut del teu lloc web atregui a tants usuaris com sempre vas voler. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
caCA