Ajuda i

Contacte

T'agradaria posar-te en contacte amb nosaltres? Aquí et deixem les nostres dades de contacte i un petit formulari perquè et posis en contacte amb nosaltres. Estàs a només uns clics de captar centenars de clients per al teu negoci amb Posiciona't.

Assessora't totalment gratis

Explica'ns una mica sobre tu i la teva empresa i ens posarem en contacte.

Preguntes freqüents

En absolut! El mètode Posicionament web cat està dirigit a petites i grans empreses de Catalunya. A Posiciona't creiem en el comerç local, precisament per això no ens importa la mida de la teva empresa, sinó el que aportes a la comunitat.

Pots sol·licitar una assessoria totalment gratuïta a través del nostre formulari de contacte o posant-te en contacte directament amb nosaltres mitjançant les nostres dades de contacte. 

La teva assessoria gratuïta inclou una proposta per atraure molts més clients de la mà de Posiciona't. A més, sense cap tipus de cost, et mostrarem a quantus usuaris pots fer arribar el teu negoci gràcies a una bona pàgina web. A l'assessoria resoldrem totes les teves preguntes sobre els nostres serveis i prendrem nota de les teves necessitats específiques.

No cal esperar mesos per veure els primers grans resultats! Tot i que com més temps utilitzis els nostres serveis més clients aconseguiràs atreure al teu negoci, durant el primer mes ja comencen a veure's els primers resultats. Per aconseguir un bon posicionament web és necessari realitzar un bon manteniment i crear continguts en la teva pàgina web, però no t'amoïnis, a Posiciona't ens encarreguem de tot. La teva única preocupació serà atendre tots els nous clients que arribin gràcies al mètode Posicionament web cat.

caCA